kiss-logo
Now playingSOMEBODY THAT I USED TO KNOW GOTYE FEAT. KIMBRA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Το εκπληκτικό cover στο "Sunshine" της Cleo Sol

Η Dua δήλωσε μεγάλη fan της Cleo
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από BBC
By
KISS 929

Ένα από τα πιο αγαπημένα concepts στην παγκόσμια μουσική σκηνή και ιδιαιτέρως σε εκείνη της Βρετανίας, είναι φυσικά και το Live Lounge του BBC Radio 1, όπου οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τα δικά τους τραγούδια, έχουν όμως την ευκαιρία να παρουσιάσουν και εκπληκτικά covers, όπως ακριβώς έκανε και η Dua Lipa.

Η αγαπημένη star, που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το τρίτο της album "radical optimism", εμφανίστηκε στα θρυλικά Maida Vale Studios για ένα set με των πέντε τραγουδιών, προκειμένου να προμοτάρει το release του νέου της δίσκου, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές τις επιλογές τα "Training Season" και "Illusion", δίνοντας το live ντεμπούτο του "Happy For You" και επιστρέφοντας στο "Be The One" από την αρχή της καριέρας της.

Πέρα όμως, από τη δική της μουσική που λατρεύουμε να ακούμε σε κάθε ευκαιρία, η Dua έστρεψε τα φώτα και στη μουσική της Cleo Sol, παρουσιάζοντας ένα cover στο δικό της "Sunshine", από το album της Cleo "Mother" του 2021.

"Είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχα και εκπληκτική, είμαι τόσο μεγάλη fan. Θεωρώ, πραγματικά, πως αυτή είναι η βάση για τα πάντα", δήλωσε η Dua. "Απλά αγαπώ τη φωνή της. Είναι τόσο πλούσια και βαθιά και ηδονική, και έχει τόσο πολύ συναίσθημα. Με κάνει να αισθάνομαι τόσο πολλά - πιστεύω κάθε λέξη όταν την τραγουδά εκείνη και αυτό είναι κάτι όμορφο. Νιώθω κάπως θαρραλέα και σκέφτηκα 'θα κάνω ένα cover, θα το δοκιμάσω'".

You sing, we listen, honey!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker